Second Opinion & Onderzoek

Onafhankelijk expertise onderzoek

Niet optimaal functionerende installaties voorzien van ontwerpfouten zorgen ervoor dat uw investering negatief uitpakt. Daarom is het van belang om het technisch ontwerp vooraf goed te laten controleren op juistheid. Voldoet het ontwerp aan de geldende wet- en regelgeving en aan de wensen van de opdrachtgever? Kleine ontwerpfouten lijden na realisatie tot klachten en het niet optimaal functioneren van de installatie.
Deze “sluipfouten” zitten in 80% van de gebouwen!

Toegevoegde waarde door nieuwe inzichten

Vaak kan door een simpele aanpassing en/of uitbreiding een klacht opgelost worden. Door snel opeenvolgende nieuwe technieken is het niet vreemd dat u niet meer op de hoogte bent. Onze adviseurs zijn breed geschoold en worden continu op de hoogte gehouden van nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Onze adviseurs hebben veelvuldig bewezen dat onze second opinions en onderzoeken onze opdrachtgevers van nieuwe inzichten voorziet. Door onze toegevoegde waarde geven onze klanten aan dat bij andere projecten nieuwe keuzes worden gemaakt om de gewenste resultaten alsnog te behalen.

 

Wij geven een onafhankelijke second opinion op een kort en bondige wijze. Soms komen we tot de conclusie dat alles tip top is. Prima toch!

Vaak is dit echter helaas niet het geval. De informatie uit deze second opinion kunt u vervolgens toepassen bij het contracteren van uw installateur of aannemer.

 

Uw partner in werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

Onze expertise kan ingezet worden bij het toetsen op compleet, juistheid en marktconformiteit van een aanbieding die u heeft gehad. Dit kan onderhoud zijn van de installaties maar ook renovatie of bij nieuwbouw. Krijg ik de meest passende installatie voor mijn geld? Dient de installatie wel vervangen te worden of kan deze ook gereviseerd worden? Is dit het beste voor mijn gebouw? Is de prijsstelling wel juist? Zijn de leveringsvoorwaarden van de aanbiedende partij wel reëel? Zijn de prestatie eisen op de juiste wijze vastgelegd?

Uw partner

Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het onderzoek naar de volgende installaties:

N

Werktuigbouwkundige installaties

N

Elektrotechnische installaties

N

Communicatie en beveiliging installaties

N

Brandbeveiliging installaties

N

Sanitaire installaties

N

Water installaties

N

Dakgoten- hemelwaterafvoer installaties

N

Prijs- en contractvorming

Laat ons contact met u opnemen

De Installatieadviseur heeft een nieuwe naam en een nieuwe website.

Neem contact met ons op via de nieuwe website

Contact

Hoofdkantoor

Driebergseweg 2
3708 JB Zeist