Voetballen, jaren lang stond voetbal op nummer één in mijn leven. Toen ik 10 jaar oud was kwam ik bij FC Utrecht in de jeugdopleiding terecht. Door de jaren heen trainde ik bijna elke dag om mijzelf te ontwikkelen. Elk jaar werd het voetballen serieuzer en ging er meer tijd in zitten. Omdat het voetbalbestaan erg onzeker is en maar een kleine groep uiteindelijk profvoetballer wordt, heb ik er bewust voor gekozen om naast het voetballen een opleiding te volgen op de Johan Cruyff Academy.

Tijdens mijn opleiding commerciële economie heb ik mij vooral druk beziggehouden met alle facetten omtrent marketing. Tegenwoordig richt ik mijn pijlen op mijn maatschappelijke carrière en voetbal ik op semiprof niveau.

Op 10 maart ben ik bij De Installatieadviseur gestart met mijn afstudeerstage. Vol goede moed en met een gedreven mentaliteit ga ik aan de slag op de marketingafdeling. Ik heb er erg veel zin in om nieuwe dingen te leren en erachter te komen wat de nieuwste marketingmogelijkheden zijn. Daarnaast ga ik de aankomende periode voor mijn scriptie een onderzoek uitvoeren. De kans bestaat dat u mij dus binnenkort voorbij ziet komen. Schrik dan niet. Graag ga ik met u in gesprek om te kijken hoe ik u van dienst kan zijn.

Tot snel!

Sten Vreekamp
E: sten@deinstallatieadviseur.nl
T: 06-25166952